Kennismakingskamp Appelscha

Afbeelding Kampvuur

Om je klasgenoten en de begeleiders te leren kennen, gaan we in de eerste week van het nieuwe schooljaar op kennismakingskamp. Wij hopen (weten eigenlijk wel zeker) dat jullie het daar erg gezellig zullen vinden! Je leert daar je klasgenoten beter kennen, maar ook alle andere brugklasleerlingen die je in de school vaker zult tegenkomen. Je zult meedoen aan leuke en leerzame activiteiten zoals:
- Sport & Spel
- Gezellige & creatieve bezigheden
- Spannende avonturen

Als je op school komt, kun je met je bagage plaatsnemen in de kantine. Meld je dan bij je mentor dat je er bent. Na een kort welkom van de teamleider, gaan jullie met je mentor naar de klas om vervolgens met je bagage plaats te nemen in de bussen.

Mocht je bepaalde medicijnen of allergieën hebben of mag je dingen niet eten, wil je dan vragen aan je ouders of ze dit willen mailen aan h.blaauw@eemsdeltacollege.nl.
Gebeurt er iets in de dagen dat wij op kamp zijn dan kunnen je ouders naar het Theda Mansholtcollege bellen (0596-693693). Buiten schooluren kunt u contact opnemen met de accommodate in Appelscha (0516-431391). Eén van de begeleiders belt dan zo snel mogelijk terug.

Wij vertrekken dinsdag 27 augustus om 10.00 uur naar de locatie in Appelscha.
Aanwezig op school : Dinsdag 27 augustus 2019 09.30 uur.

Terugkomst op school: Woensdag 28 augustus 2019 om +/- 16.30 uur