Bestellen leermiddelen Iddink

Iddink verzorgt de levering van je gratis schoolboeken en leermiddelen voor jouw school. Het enige wat je hoeft te doen is ze bij ons bestellen. Hoe je dat doet, dat lees je in onderstaande informatie. 

Wanneer
Het is belangrijk dat je vóór woensdag 15 juli 2020 bestelt, zodat je zeker weet dat je je schoolboeken voor de start van het schooljaar in huis hebt. Zorg wel dat je eerst zeker weet naar welke klas je volgend jaar gaat. Als je later bestelt, kost het extra tijd en geld om je bestelling verzendklaar te maken. Deze extra kosten brengen wij gedeeltelijk in rekening.

Hoe
Ga vandaag nog naar www.iddink.nl/bestellen en maak hier een persoonlijk account aan.

Schoolcode
Tijdens het bestellen vragen we naar je schoolcode. Voor jouw school is deze: Z9M7DGQ8

Is de leermiddelenlijst van je school nog niet beschikbaar? Laat dan je e-mailadres achter, je ontvangt van ons een e-mail zodra je kunt bestellen.

Akkoord
Tijdens het bestellen zal ook om akkoord van je ouder(s)/verzorger(s) worden gevraagd. Zorg dus dat ze in de buurt zijn als je bestelt, dan is het zo geregeld.

Levering
Als je vóór maandag 6 juli 2020 bestelt, levert Iddink je bestelling in de periode van maandag 20 juli t/m zaterdag 15 augustus 2020. Zodra je bestelling onderweg is, ontvang je een e-mail over de status van je bestelling. Ben je niet thuis? Geen probleem. Je ontvangt een kaartje in de brievenbus met aanwijzingen waar je je pakket kunt ophalen.

Meer weten
Heb je een vraag, kijk dan op www.iddink.nl/contact. Hier hebben we heel veel vragen en antwoorden staan en vind je ook de verschillende contactopties mocht je er niet uitkomen.