Vacature Teamleider TMC

Voor het Theda Mansholt College zoeken wij een stevige en empathische teamleider. 

Ben jij een teamleider die het VMBO een warm hart toedraagt? Zie jij een mooie uitdaging in het werken aan een sterke basis? Theda Mansholt College is op zoek naar een teamleider die samen met het team de ingezette koers verder kan ontwikkelen en zich voor langere tijd aan de school wil verbinden. 

Samen met het team ga jij aan de slag met de volgende uitdagingen: 

Onderwijsontwikkeling

Blijven werken aan een sterke basiskwaliteit en een goed pedagogisch klimaat, waarin elke leerling en medewerker zich veilig voelt.  Het verder ontwerpen van een stevig en onderscheidend onderwijskundig profiel, dat ook op de nieuwe campus goed tot zijn recht komt. 

Samenwerking in de regio 

Samenwerking met de andere scholen van de stichting versterken met oog op de gezamenlijke verhuizing naar de nieuwe campus.  De relatie met het primair onderwijs verstevigen met oog op de toestroom. Doorgaande leerlijnen vormgeven met het MBO van het Noorderpoort, met name Energy en Maritime en Educatie Appingedam.  Samenwerking met het bedrijfsleven versterken met oog op de ontwikkeling van praktijkgerichte vaardigheden van leerlingen.

Profilering 

Op basis van een onderscheidend onderwijskundig profiel en een goed pedagogisch klimaat werken aan een sterk imago van het Theda Mansholt College.  Samen met één andere teamleider en de directeur vorm je de schoolleiding van het Theda Mansholt College. Je bent verantwoordelijk voor onderwijsontwikkelingen en geeft leiding aan secties en teams. Je bent direct leidinggevende van zowel het OP als het OOP en vervult een daadkrachtige rol in de HR-cyclus. Je hebt samen met je collega teamleider de dagelijkse leiding over de locatie. Nieuwsgierig? Kijk voor meer informatie in de profielschets. 

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een functie van 0,8 fte in de schaal 12 conform de cao voor het voortgezet onderwijs. In combinatie met een (lesgevende) taak behoort 1,0 fte tot de mogelijkheden.

Organisatie

Het Theda Mansholt College is een school in Delfzijl waar VMBO onderwijs op basis-, kader-  en theoretisch niveau wordt verzorgd voor circa 500 leerlingen. Het is een echte regioschool met een diverse leerlingenpopulatie en betrokken teamleden die aandacht hebben voor het kind. Talentontwikkeling staat centraal: het ontdekken van talenten en daar werk van maken. Daarbij legt de school een sterke focus op de praktijk en is TMC een van de weinige scholen in de regio die vier beroepsgerichte afdelingen aanbiedt: zorg & welzijn, economie & ondernemen, produceren, installeren & energie en bouwen, wonen en interieur. Samen met vijf andere scholen uit de regio vormt Stichting VO Eemsdelta (Aspirant)-Opleidingsschool Ommelanden.

Meer informatie

Wil jij graag aan de slag gaan met deze uitdagingen?  Stuur dan uiterlijk 6 januari 2021 je brief en curriculum vitae via het inschrijfformulier op de website van B&T. Hierbij de link naar de website: https://www.vbent.org/wat-we-doen/werving-selectie/vacature/teamleider/

Het is alleen mogelijk om via B&T te solliciteren. Voor vragen kun je terecht bij Marja de Kruif via 088 205 16 00. 

Belangrijke data

De voorselectiegesprekken vinden plaats op 12 januari.  De eerste gespreksronde met de benoemingsadviescommissie is gepland op 19 januari en de tweede ronde op 26 januari. 

Voor de locatie Theda Mansholt College zijn wij op zoek naar een Teamleider. Klik hieronder voor de vacature:

LinkedIn-vacaturepagina: https://www.linkedin.com/jobs/view/2327101282/

Intermediair: https://www.intermediair.nl/vacature/5147e665-3d24-40aa-87a7-bf4f7eb9e397/teamleider-theda-mansholt-college